ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București, i-a confirmat „ad interim” luni, 13 ianuarie 2020, prin decret, pe toți Vicarii Episcopali care au deținut această funcție până la numirea Excelenței Sale la conducerea Arhidiecezei Romano-Catolice de București. De asemenea, sunt confirmați „ad interim” „toți responsabilii care au îndeplinit funcții în Curia Arhidiecezană” până la numirea ÎPS Aurel ca Arhiepiscop Mitropolit de București.

„Îi însoțim pe toți Vicarii Episcopali și responsabilii de oficii din Curia Arhidiecezană cu rugăciunea noastră părintească și invocăm asupra lor binecuvântarea lui Dumnezeu”, încheie ÎPS Aurel Percă decretul dat la București și publicat în sărbătoarea Sfântului Ilariu, episcop și învățător al Bisericii.

Decretul intră în vigoare „de îndată ce este adus la cunoștință părților interesate” și este făcut public prin mijloacele de comunicare ale Arhidiecezei Romano-Catolice de București. Documentul este semnat de noul Arhiepiscop Mitropolit de București, Mons. Aurel Percă și contrasemnat de Cancelarul Arhidiecezei, Pr. Vicențiu Balint.