Duminică, 12 iulie 2020, comunitatea parohială Sf. Francisc de Assisi din București a avut bucuria să primească vizita pastorală a Arhiepiscopului Mitropolit de București Mons. Aurel Percă.

După primirea din fața bisericii parohiale, Preasfințitul Aurel Percă a prezidat Sf. Liturghie împreună cu preoții parohiei Sf. Francisc de Assisi. În cadrul Sfintei Liturghii, la predică, păstorul Arhidiecezei de București i-a încurajat pe cei prezenţi să semene cu încredere și generozitate, după exemplul lui Dumnezeu, tot ceea ce este bun și frumos: Dumnezeu este generos în semănarea Cuvântului și, după exemplul Său, să fim și noi generoși în răspândirea Împărăției lui Dumnezeu chiar dacă roadele nu sunt mereu cele așteptate.

După Sf Liturghie, ÎPS Aurel Percă și-a exprimat bucuria de a fi prezent în această parohie și a promis că va mai reveni și cu alte ocazii. După procesiunea de ieșire, de la sfârșitul Liturghiei, Preasfințitul Aurel a salutat și s-a întreținut cu enoriașii parohiei în fața bisericii.

Pr. paroh Iosif Tiba