În zilele de 21-22 aprilie 2018, PS Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de București, se va afla în vizită pastorală în Parohia Sf. Anton, din Mihail Kogălniceanu (Constanța).

Cu această ocazie, Excelența Sa va cunoaşte mai îndeaproape realitățile concrete ale vieții de credinţă din această parohie. Astfel, sâmbătă, 21 aprilie, în cursul dimineții, Episcopul se va întâlni la Parohie cu Pr. paroh Anton Alecu, care îi va prezenta situația parohiei și diferite aspecte adminstrative. La ora 16:30, PS Cornel Damian va vizita cimitirul catolic din localitate, unde se va ruga pentru răposați, iar de la ora 19.00 va prezida Sf. Liturghie în biserica parohială. După vizita la cimitir și după Sf. Liturghie, Excelența Sa va vizita câteva persoane bolnave.

Duminică, 22 aprilie 2018, a 4-a Duminică din Timpul liturgic al Paștelui, PS Cornel Damian va prezida Sf. Liturghie solemnă de la ora 10.00 în biserica parohială din localitatea Mihail Kogălniceanu, înainte de celebrare fiind disponibil pentru spovezi. După Sf. Liturghie, Excelența Sa va avea un dialog cu credincioșii prezenți la celebrare.