Duminică, 5 iulie 2020, Arhiepiscopul Aurel Percă a fost primit cu mare bucurie de credincioșii Parohiei Romano-Catolice “Sf. Iosif Muncitorul” din Crevedia împreună cu parohul lor Pr. Adrian Herciu.
În cuvântul de învățătură, IPS Aurel a scos în evidență “valoarea suferinței și acceptarea Crucii în viața de fiecare zi”
Crucea lui Cristos nu este altceva decât o punte aruncată spre celălaltă lume, punte pe care putem trece de pe tărâmul acestei lumi în Împărăția Tatălui. Ea este imboldul speranței noastre. Creștinul nu trebuie să fie înfrânt de durere, pentru că în ea găsește un sens. Isus a suferit și a murit din iubire față de noi. În încheierea predicii, Înalt Preasfințitul Aurel i-a încurajat și îndemnat pe cei prezenți să accepte crucea, suferința de fiecare zi, cu iubire și resemnare pentru mântuirea tuturor.
La sfârșitul Sfintei Liturghii Pr. Adrian Herciu a mulțumit în numele credincioșilor din Crevedia Arhiepiscopului Aurel Percă pentru surpriza și bucuria făcută vizitând această parohie.