Vatican, 5 noiembrie 2018
Sfânta Liturghie la altarul de la mormântul Sfântului Apostol Petru

Celebrarea a fost prezidată de ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București și vicepreședinte al Conferinței Episcopilor catolici din România (CER), alături de care au concelebrat episcopii romano-catolici și greco-catolici membri CER, PS Anton Coșa – Episcop de Chișinău, preoți romano și greco-catolici, diaconi.

Publicată de Catholica Ro pe Luni, 5 Noiembrie 2018

 

Roma, 7 noiembrie 2018
Sfânta Liturghie la altarul central al Bazilicii Sfântul Ioan din Lateran

Celebrarea a fost prezidată de ÎPS György Miklós Jakubinyi, Arhiepiscop de Alba Iulia, alături de care au concelebrat episcopii romano-catolici și greco-catolici membri CER, PS Anton Coșa – Episcop de Chișinău, preoți romano și greco-catolici, diaconi.

Ad limina apostolorum | 7.11.2018

Roma, 9 noiembrie 2018
Sfânta Liturghie în Bazilica San Paolo Fuori le Mura

Celebrarea a fost prezidată de PS Mihai Frățilă, Episcop al Episcopiei Greco-Catolice Sf. Vasile cel Mare de București. Au concelebrat episcopii romano-catolici și greco-catolici membri CER, PS Anton Coșa – Episcop de Chișinău, preoți romano și greco-catolici, diaconi.
Foto: Raimondo-Mario Rupp

Ad limina apostolorum | 9.11.2018

Roma, 10 noiembrie 2018
Sfânta Liturghie în Bazilica Santa Maria Maggiore

Celebrarea a fost prezidată de PS Claudiu Pop, Episcop al Curiei Arhiepiscopiei Majore din Blaj. Au concelebrat episcopii romano-catolici și greco-catolici membri CER, PS Anton Coșa – Episcop de Chișinău, preoți romano și greco-catolici, diaconi.
Foto: Raimondo-Mario Rupp

Ad limina apostolorum | 10.11.2018

Roma, 11 noiembrie 2018
Sfânta Liturghie în Bazilica San Vitale

Celebrarea a fost prezidată de ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București și vicepreședinte al Conferinței Episcopilor catolici din România (CER), alături de care au concelebrat episcopii romano-catolici și greco-catolici membri CER, PS Anton Coșa – Episcop de Chișinău, preoți romano și greco-catolici, diaconi. Cuvântul de învățătură a fost ținut de PS Claudiu Pop, Episcop al Curiei Arhiepiscopiei Majore din Blaj.
Foto: Raimondo-Mario Rupp

Ad limina apostolorum | 11.11.2018

Show Buttons
Hide Buttons