Catholic Mass Times este o aplicație pentru dispozitivele cu Android și iOs care îi permite utilizatorului să găsească rapid și cu facilitate cele mai apropiate biserici de locul în care se află și informaţii privind programul Liturghiilor din aceste locaşe de cult. Realizată de Pablo Licheri, ajutat de voluntari, aplicaţia este gratuită şi conţine programul Liturghiilor din multe ţări din Europa, Asia, Africa, Australia. Din România, deocamdată sunt disponibile în aplicaţie informaţii privind programul Liturghiilor din bisericile Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti.

Aplicaţia include şi o funcţie de căutare: după localitate, nume, adresă sau orarul Liturghiei. De ex., puteţi căuta „17:”, iar aplicația vă va arăta lista bisericilor aflate în vecinătatea locației dv. care au Liturghii la ora 17:00 sau 17:30, indicându-vă inclusiv distanța până la respectivele locașe de cult.

Site-ul oficial al aplicației este în limba spaniolă – horariosdemisa.com -, dar aplicaţia este disponibilă în mai multe limbi (engleză, franceză, italiană, spaniolă etc), şi poate fi descărcată gratuit pentru dispozitivele care folosesc Android (v. aici) şi iOS (v. aici).

Show Buttons
Hide Buttons