Colegiul romano-catolic Sf. Iosif şi Asociaţia Clubul Sportiv Român, în colaborare cu Parohia romano-catolică Predeal şi Primăria Predeal, au organizat miercuri, 2 mai 2018, o acţiune de ecologizare în Predeal, pe strada Poliştoaca. 

La acţiune au participat 25 de elevi din clasa a IX-a a Colegiului Sf. Iosif, care au fost însoţiţi de dna Claudia Roban, profesoară de geografie, Pr. Marian Blaj, profesor de religie şi discipline de specialitate, de dl Claudiu Roznovszky, preşedintele Asociaţiei Clubul Sportiv Român, şi un reprezentant al Primăriei Predeal.

Acţiunea de ecologizare s-a înscris în seria de activităţi organizate de Colegiul romano-catolic Sf. Iosif pentru „Săptămâna Altfel” din perioada 30 aprilie – 04 mai 2018. Prin această acţiune, organizatorii au dorit să-i sensibilizeze şi să-i responsabilizeze pe elevi în ce priveşte protejarea mediului înconjurător, şi să-i familiarizeze cu activităţile de voluntariat şi implicare socială.

După acţiunea de ecologizare, elevii şi profesorii au vizitat Parohia romano-catolică din Predeal şi biserica parohială, dedicată Adormirii Maicii Domnului.

Show Buttons
Hide Buttons