fb.com/BisericaSfantaCruce

Pr. Petrică-Andrei Imbrea a primit mandatul misionar duminică, 8 septembrie 2019, din mâinile Pr. Florin Bejenaru, director al Centrului Misionar al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti. Ritul a avut loc  în cadrul Sfintei Liturghii celebrate în biserica Sf. Cruce din București, informează parohia pe pagina de facebook.

Pr. Imbrea a fost numit misionar la 1 august a.c., prin decret al ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București și va începe activitatea în Kenya, în Dieceza de Marsabit, alături de un alt preot misionar din Arhidieceza Romano-Catolică de Bucureşti, Pr. Aurelian Herciu, paroh la Baddha Hurri.

Născut la București în 1989, Pr. Petrică-Andrei Imbrea a urmat cursurile gimnaziale și liceale în Capitală, apoi a studiat filozofie și teologie la Institutul Teologic Romano-Catolic din Iași, pe care l-a absolvit cu gradul academic de licență în 2015. A fost hirotonit preot la 21 iunie 2015 în Catedrala Sfântul Iosif, din București, prin impunerea mâinilor IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București. Este încardinat în Arhidieceza Romano-Catolică de București și până în prezent a slujit ca preot vicar la Parohia Sf. Anton de Padova (Constanța) și la Parohia Sf. Fecioară Maria, Regină (București, Cioplea).

Show Buttons
Hide Buttons