Parohia Sfânta Fecioară Maria, Regina Sfântului Rozariu, din Popeşti-Leordeni (Ilfov), a găzduit miercuri, 18 iulie 2018, ora lunară de rugăciune a preoților din decanatele din capitală, ale Arhidiecezei Romano-Catolice de București (ARCB).

La acest moment de comuniune preoțească a participat și păstorul Arhidiecezei, ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București. Ora de rugăciune a fost condusă de Pr. Andrei Dumitrescu – vicar la Parohia Sfânta Fecioară Maria, Regina Sfântului Rozariu, din Popeşti-Leordeni, și a cuprins un moment de Adorație euharistică, recitarea rugăciunii Sfântului Rozariu şi a Orei medii. La final, ÎPS Ioan le-a adresat câteva cuvinte preoților participanți la ora de rugăciune.

După momentul de rugăciune, preoții și arhiepiscopul au fost invitați de parohia gazdă la o agapă frățească. Următoarea oră de rugăciune a preoților din Decanatele de București va fi pe 19 septembrie şi va găzduită de părinţii iozefini care activează la Oratoriul Sfântul Leonardo Murialdo din Popeşti-Leordeni.

Pr. Andrei Dumitrescu

 

Parohia „Sfânta Fecioară Maria, Regina Sfântului Rozariu” (Popești-Leordeni), a găzduit, miercuri, 18 iulie, „Ora de…

Publicată de Parohia Romano-Catolică Popești Leordeni pe Miercuri, 18 Iulie 2018

Show Buttons
Hide Buttons