pelerinajCiofliceni_03092016_46

Este deja o tradiție de câțiva ani ca în prima sâmbătă din luna septembrie să se organizeze un pelerinaj diecezan la Mănăstirea Părinților Carmelitani Desculți de la Ciofliceni (Snagov), mănăstire a cărei biserică a fost declarată, în 2015, sanctuar marian diecezan de către ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București.

Pelerinajul din acest an – organizat și sub auspiciile centenarului aparițiilor Sfintei Fecioare Maria la Fatima (Portugalia) – are loc sâmbătă, 2 septembrie, și este organizat de Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti şi Asociaţia Familiilor Catolice „Vladimir Ghika”, cu sprijinul comunității Părinților Carmelitani Desculți de la Ciofliceni, Snagov.

Pelerinajul pornește din localitatea Balotești, la ora 10.30 și se va încheia în jurul orei 15.30 cu celebrarea Sfintei Liturghii la biserica Sanctuarului marian de la Ciofliceni.

Sunt invitaţi să participe tineri, familii, persoane consacrate şi preoţi. Este recomandat ca fiecare pelerin să aibă apă, prânz la pachet, încălţăminte adecvată, pălărie, umbrelă.

Înscrierile se fac în parohii.
Persoane de contact:
Pr. Fabian Măriuț, tel: 0727 232 110;
Pr. Stefano Conotter, tel: 0754 263 234.

 

Harta itinerarului pelerinajului:

Show Buttons
Hide Buttons