Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti a decis prelungirea înscrierilor până la data de 15 mai, pe platforma inscrieri.papalabucuresti.ro şi-i încurajează pe cei care doresc să-l vadă de aproape pe Papa Francisc în Bucureşti, să se înscrie pe platforma amintită, pentru a facilita o bună organizare și a le putea pregăti o serie de beneficii în spaţiile amenajate pentru eveniment.

Circa 40.000 de locuri, dintre care 7.000 pe scaune, 15 ecrane, 6 ore de program religios-artistic sunt câteva dintre detaliile evenimentului organizat de Arhidieceza Romano-Catolică de București (ARCB) pentru pelerinii și locuitorii Capitalei care îl vor primi în mijlocul lor pe Papa Francisc în seara zilei de 31 mai 2019 la Catedrala Sf. Iosif, în Pieţele Ateneului și George Enescu, cât și în zona extinsă către Piaţa Revoluţiei, după cum a fost anunţat marţi, 30 aprilie 2019, la conferinţa de presă organizată de ARCB.

Aşa cum se ştie deja, Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie. În prima zi a vizitei sale, Sfântul Părinte va prezida Sfânta Liturghie la ora 18.10 în Catedrala romano-catolică Sf. Iosif din Bucureşti. Informații detaliate despre „Papa la București” sunt disponibile pe site-ul dedicat acestui eveniment: www.papalabucuresti.ro.

Fii alături de Papa Francisc la București!

ÎNSCRIE-TE AICI!