După ce în perioada Triduum-ului Pascal PS Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de București, a fost prezent în mijlocul comunităţii din Popeşti-Leordeni, unde a prezidat Sf. Liturghie a Cinei Domnului, în Joia Sfântă, şi comemorarea Patimii Mântuitorului, în Vinerea Sfântă, Excelenţa Sa va celebra Învierea Domnului alături de alte două comunităţi romano-catolice din capitală.

Sâmbătă, 31 martie 2018la ora 20.00, PS Cornel Damian va prezida Vigilia Pascală la biserica Sf. Tereza a Pruncului Isus, din Bucureşti.  Celebrarea va fi transmisă în direct pe pagina de facebook a Parohiei (vedeţi aici).

Duminică,  1 aprilie 2018, la ora 11.00, Ziua Învierii Domnului, Excelenţa Sa va prezida Sf. Liturghie solemnă la biserica Sf. Francisc de Assisi, din capitală. Celebrarea va fi transmisă în direct pe pagina de facebook a Parohiei (vedeţi aici).

Luni, 2 aprilie 2018, ora 10.30, în a doua zi de Paşti, PS Cornel Damian va prezida Sf. Liturghie solemnă în Catedrala Sf. Iosif din Bucureşti. Celebrarea va fi transmisă în direct pe site-ul www.catedralaonline.ro.

Show Buttons
Hide Buttons