În zilele de 17-19 februarie 2017, PS Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de București, se va afla în vizită pastorală în Parohia „Toți sfinții”, din Craiova.

Cu această ocazie, Excelența Sa va cunoaşte mai îndeaproape realitățile concrete ale vieții de credinţă din această parohie. În cursul dimineții zilei de vineri, 17 februarie 2017, Episcopul va avea câteva întâlniri de protocol; după-amiază va vizita filiala din Craiova a Asociației Naționale pentru Copii și Adulți cu Autism (ANCAAR), un proiect sprijinit de Asociația Mișcarea Creștină a Lucrătorilor (MCL). La ora 18.00, PS Cornel va prezida Sf. Liturghie în biserica parohială, după care va avea un dialog cu credincioșii prezenți la celebrare.

Sâmbătă dimineață, episcopul va vizita câteva persoane în vârstă și bolnave, dintre credincioșii parohiei, iar la ora 12.00 va celebra un Requiem solemn la cimitirul catolic din Craiova. Seara, la ora 18.00, episcopul va prezida Sf. Liturghie în biserica parohială; înainte de celebrare, va fi la dispoziţia credincioşilor care doresc să se apropie de Sacramentul Spovezii, iar după celebrare va avea un dialog cu credincioșii prezenți.

Duminică, 19 februarie, PS Cornel Damian va fi disponibil pentru spovezi, începând cu ora 10.25, iar de la ora 11.00 va prezida Sf. Liturghie solemnă, în biserica parohială. După celebrarea euharistică, episcopul va ține o cateheză.

 

Show Buttons
Hide Buttons