Parohia „Ss. Petru și Paul din București” (Băneasa) a organizat, în perioada 20 – 21 octombrie 2018, un pelerinaj cu familiile la sanctuarul marian diecezan, de la Mănăstirea Sf. Fecioară Maria de pe Muntele Carmel din Ciofliceni (Snagov), informează Pr. paroh Pavel Butnariu pe pagina de facebook a parohiei.

Foto: fb.com/Parohia-Romano-Catolica-Baneasa

Foto: fb.com/Parohia-Romano-Catolica-Baneasa

La pelerinaj au participat 46 persoane, iar copiii și tinerii au avut parte de un program special, animat de Sr. Rediu Maria, din Congregația Oblatelor Asumpționiste ajutată de animatorii parohiali. Pelerinii au participat la Sf. Liturghie celebrată în capela mănăstirii și prezidată de Pr. Daniel Bulai – vicar episcopal pentru activitate pastorală în cadrul Arhidiecezei Romano-Catolice de București, care a rostit și cuvântul de învățătură.

De asemenea, familiile din parohia bucureșteană au participat, în cele două zile de pelerinaj, la o serie de conferințe cu tema „Familia, bogăția bogățiilor”, ținute de Pr. Dr. Fabian Măriuț, responsabil cu pastorația familiilor în cadrul ARCB. „Felicităm familiile care au răspuns la această invitație pastorală și mulțumim părinților carmelitani pentru găzduire”, a scris Pr. Butnariu Pavel în rândurile care însoțesc, pe facebook, un mic album foto de la pelerinaj.

Foto: fb.com/Parohia-Romano-Catolica-Baneasa

Show Buttons
Hide Buttons