Volumul „Noaptea întunecată”, de Sf. Ioan al Crucii, a fost lansat duminică, 3 iunie 2018, la Bookfest, la standul Editurii Herald. Tradus de Ricarda Maria Terschak, sub îngrijirea Ordinului Carmelitanilor Desculți din România, volumul a apărut la Editura Herald, în colaborare cu Editura Carmelitană.

Foto: fb.com/EdituraCarmelitana

La evenimentul editorial au luat cuvântul dna. prof. Anca Irina Ionescu, traducătoare, Pr. Antonio Prestipino, ocd, din partea Ordinului Carmelitanilor Desculți și al Editurii Carmelitana și dl. Mihai Liță, coordonatorul Colecției de Spiritualitate creștină a Editurii Herald.

Volumul lansat la Bookfest este o reeditare a volumului apărut deja la Editura Carmelitană în 2015, dar prezentat acum cititorilor cu o traducere revizuită, o nouă ţinută grafică şi un nou format. „Sfântul Ioan al Crucii (1542-1591), marele mistic carmelitan, ne descrie în lucrarea de față – un text clasic al spiritualității creștine și universale – parcursul, plin de încercări, al sufletului însetat de Iubire, între imperfecțiunea celui încătușat de patimile lumii și starea glorioasă a uniunii cu Dumnezeu”, se arată în descrierea cărții, de către Editura Herald.

 

Show Buttons
Hide Buttons