Parohia „Sf. Elena” din Bucureşti, a găzduit miercuri, 20 iunie 2018, „ora lunară de rugăciune” a preoților din decanatele din capitală ale Arhidiecezei Romano-Catolice de București (ARCB). Conform tradiţiei, când acest moment de comuniune în rugăciune a preoţilor din Bucureşti şi împrejurimi este găzduit de Parohia „Sf. Elena”, se fac rugăciuni pentru clerul şi persoanele consacrate din Arhidieceză plecate deja la Domnul.

Foto: fb.com/Biserica Romano-Catolică Sfânta Elena Bucuresti

Astfel, la ora 11.00, în biserica parohială Sf. Elena preoţii diecezani şi călugări din parohiile şi comunităţile religioase aflate pe teritoriul celor două Decanate de Bucureşti (Nord şi Sud), adunaţi în jurul altarului, au celebrat Sf. Liturghie oferind Sfânta Jertfă pentru toţi episcopii, preoţii, călugării și călugăriţele care au lucrat în Arhidieceza Romano-Catolică de București şi au trecut la Cele veşnice.

Celebrarea a fost prezidată de ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, iar predica a fost ţinută de Pr. Isidor Mărtincă. La Sf. Liturghie au participat şi credincioşi din Parohia „Sf. Elena”, precum şi persoane consacrate care activează pe teritoriul parohiei.

Următoarea „oră de rugăciune” a preoţilor din Bucureşti şi împrejurimi va avea loc pe 18 iulie a.c., şi va fi găzduită de Parohia „Sfânta Fecioară Maria, Regina Sf. Rozariu” din Popeşti Leordeni (Ilfov).

Show Buttons
Hide Buttons