În perioada 5-12 noiembrie 2017, Expoziția de fotografie itinerantă „Destinație Sololo Kenya” poate fi vizitată din nou în capitală, în biserica romano-catolică „Sfânta Cruce” (Șos. Mihai Bravu 259).

Foto: fb.com/BisericaSfantaCruce

Prin această expoziție, „se deschide o fereastră spre misiune, în mod concret, așa cum se definește și în titlu, spre misiunea Sololo din Kenya”, „unde doi preoți români: Pr. Cristian Pișta și Pr. Aurelian Herciu, își oferă slujirea în folosul credincioșilor”, se arată într-o informare publicată pe pagina de facebook a Parohiei Sf. Cruce

Organizată de Centrul Diecezan Misionar al Arhidiecezei Romano-Catolice București, Misiunea catolică din Sololo (Kenya) și Facultatea de Teologie Romano-Catolică a Universității București, expoziția a fost inaugurată sâmbătă, 21 octombrie 2017, în Aula Mare a Facultății de Teologie Romano-Catolică București și expusă, timp de o săptămână, în Catedrala Sf. Iosif din capitală (22-28 octombrie) și apoi la Constanța, în biserica Sf. Pius din Pietrelcina (29 octombrie – 4 noiembrie).

Mai multe detalii despre expoziţie, aici.

Show Buttons
Hide Buttons