Mănăstirea Sf. Familie a Congregației Frații Sf. Ioan, din București, propune trei serii de exerciții spirituale, în lunile februarie, martie și aprilie, destinate laicilor și persoanelor consacrate. „Exercițiile – explică Pr. Dan Suciu pe site-ul Mănăstirii – sunt un timp de retragere din viața cotidiană pentru o intensificare a legăturii personale cu Dumnezeu, prin momente de rugăciune și meditație într-un climat de tăcere, prin lectura Cuvântului lui Dumnezeu și posibilitatea de a vorbi cu un preot”.

Programul exercițiilor spirituale:

  • De duminică 3 februarie (ora 10), până vineri 8 februarie (ora 19.30): exerciții pentru persoane laice sau consacrate, cu o anumită experiență a vieții de rugăciune.
  • De sâmbătă 23 martie (ora 18), până luni 25 martie (ora 8): exerciții cu ocazia sărbătorii Buneivestiri, pentru laici și persoane consacrate.
  • De joi 18 aprilie (ora 19), până duminică 21 aprilie (ora 15): reculegere de Paști, pentru laici și persoane consacrate.

Pe perioada exercițiilor spirituale, persoanele participante vor locui în casa de oaspeți a Mănăstirii, pentru cheltuielile de organizare recomandându-se o donație liberă, după posibilitățile fiecăruia. Cei care doresc să se înscrie sau să afle mai multe detalii, îl pot contacta pe Fr. Dan Suciu la tel. 0742 336 312.

Show Buttons
Hide Buttons