Comunitatea Emanuel din București organizează, în perioada 24-26 august 2018, “Forumul pentru tineri și Familii”, cu tema „ Arată-mi credința din faptele tale” (Iac 2,18).

Forumul va avea loc la Mănăstirea Părinților Carmelitani de la Ciofliceni (Snagov) și va consta în trei zile de reculegere în care participanţii pot face experiența întâlnirii personale cu Isus Cristos, în adorarea Sfintei Euharistii, în Spovadă, Împărtăşanie şi în celebrarea Sfintei Liturghii; îl pot lăuda pe Dumnezeu redescoperind bucuria prin Cântece  de Laudă; pot asculta Cuvântul lui Dumnezeu și diferite Învățături care explică temele fundamentale ale vieţii spirituale; pot împărtăşi problemele vieţii lor şi modul cum Dumnezeu acţionează în aceasta, în grupuri mici formate în acest scop; pot găsi, cu ajutorul unor persoane competente, răspunsuri la întrebări fundamentale despre credinţă și viață.

Se pune accentul pe rugăciune, prietenie, dragoste, familie, chemarea lui Dumnezeu, angajamentul în viaţa socială, etică şi evanghelizare. Copiii vor beneficia de un program special, în cadrul căruia vor putea să-L descopere pe Isus prin joc și activităţi specifice vârstei.

Taxa de participare :
* Adulți (peste 16 ani): 170 ron;
* Copii între 4 și 16 ani: 120 ron;
* Copii sub 4 ani: fără plată (dacă nu ocupă un loc la masă si un pat suplimentar).

Locul și datele de contact:
Mănăstirea Carmelitanilor Desculți
Str. Ciofliceni nr 54, Sat Ciofliceni, Comuna Snagov
maxi-taxi 444 de la Piata Presei Libere
Înscrieri și detalii: Lena Radu , tel: 0746.133.801, lenus_radu[at]yahoo.com

Pr. Iosif Tiba
Comunitatea Emanuel
Show Buttons
Hide Buttons