În zilele de 9-11 martie 2018, PS Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de București, se va afla în vizită pastorală în Parohia „Maica Îndurerată” din București.

Cu această ocazie, Excelența Sa va cunoaște mai îndeaproape realitățile concrete ale vieții de credință din această parohie. În după-amiaza zilei de vineri, 9 martie, PS Cornel va participa, de la ora 17.00, la momentele de rugăciune comunitară în biserica parohială, Sf. Liturghie și Calea Sf. Cruci, după care se va întâlni cu animatorii parohiali și va vizita comunitatea congregației „Surorile Carității ale Sfintei Ioana Antida Thouret”. A doua zi, sâmbătă, Episcopul va merge, în cursul dimineții, pentru a vizita bolnavii și săracii asistați de parohie, iar de la ora 17.00 va participa la momentele liturgice din cadrul inițiativei „24 de ore pentru Domnul”: va prezida Sf. Liturghie, urmată de adorația euharistică și va fi disponibil pentru cei care vor să se apropie de sacramentul reconcilierii.

Duminică, 11 martie a.c., PS Cornel va prezida Sf. Liturghie a comunității, la ora 9.00, și va discuta apoi cu credincioșii prezenți. Apoi, de la ora 10.30 va prezida Sf. Liturghie a tinerilor și se va întâlni cu tinerii din comunitatea parohială, iar seara, de la ora 17.00, va prezida Sf. Liturghie pentru copii și va participa la devoțiunea Căii Sfintei Cruci, animată de copiii din parohie.

Show Buttons
Hide Buttons