Suplimentul de Crăciun al revistei Actualitatea creștină se deschide cu mesajul Păstorul Arhidiecezei, ÎPS Ioan Robu adresat credincioşilor cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului. Alături de cuvintele Arhiepiscopului, revista propune povestea bradului și a ieslei amenajate în Piața Sf. Petru, din Vatican, un interviu despre Bucurie, ca îndemn la profunzime, pe care Claudia Stan l-a realizat cu Pr. Dr. Wilhelm Dancă, o reflecție pe marginea sărbătorii Pruncilor nevinovaţi și o explicație liturgică referitoare la faptul că anul acesta, a patra duminică din Advent este și Ajunul Crăciunului.

Paginile de spiritualitate ne încurajează Să fim stele călăuzitoare! și ne spun povestea a două figurine, pe care Monseniorul Vladimir Ghika i le-a oferit Mariei-Antoinette Pardessus-Genin și care, prin bunăvoința acesteia, au fost dăruite Muzeului Vladimir Ghika. După ideile pentru timpul liber, revista propune o pagină de artă, în care este prezentată Adorația magilor, tablou realizat de Peter Paul Rubens. Pe lângă articolele legate de sărbătoarea Crăciunului, revista aduce în atenţia cititorilor şi știri din viața Arhidiecezei, din Vatican, din viața Bisericii locale și universale.


Revista poate fi achiziționată de la Librăria Sf. Iosif, din București (str. G-ral Berthelot 19, tel. 0212015457, 0212015475, www.librariasfiosif.ro), sau în parohiile Arhidiecezei.

Show Buttons
Hide Buttons