În zilele de 24-26 noiembrie 2017, PS Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de București, se va afla în vizită pastorală în Parohia Sf. Elena, din Medgidia (Constanța).

Cu această ocazie, Excelența Sa va cunoaşte mai îndeaproape realitățile concrete ale vieții de credinţă din această parohie, precum și din filialele din Tortomanu și Siliștea. Astfel, vineri, 24 noiembrie, Episcopul va prezida Sfânta Liturghie la ora 8.30 în biserica parohială din Medgidia, iar înainte de celebrare va fi disponibil pentru spovezi. După Sfânta Liturghe, se va întâlni cu autoritățile administrative din Medgidia, Tortomanu și Siliștea.

Sâmbătă, 25 noiembrie, Excelența Sa va celebra Sfânta Liturghie, la ora 10, la Medgidia, apoi va merge în vizită la bolnavi, iar la ora 12.00 va prezida o rugăciune pentru răposați, la cimitirul din localitate. În după-amiaza aceleiași zile va merge la Tortomanu, unde se va ruga pentru răposați, la cimitirul din localitate, și va vizita bolnavi.

Duminică, 26 Noiembrie, sărbătoarea Cristos, Regele Universului, Episcopul auxiliar al Arhidiecezei va prezida Sfânta Liturghie la ora 10.00, în biserica din Medgidia, la ora 12.00, în capela de la Tortomanu, iar la ora 14.00, la Siliştea, împreună cu comunitatea locală. Înainte de Sfânta Liturghie, episcopul va fi disponibil pentru spovezi, în toate cele trei comunităţi catolice.

Show Buttons
Hide Buttons